Gårdshotellet

Konferens

Bara ett stenkast från Ystad, ute på den skånska landsbygden, ligger Gårdshotellet i en lugn och idyllisk miljö. Vår gemytliga möteslokal, för runt 18 personer, ger goda möjligheter till kurser, workshops eller ”kick-off” året runt.

Varför inte samla ditt företags personal till ett frukostmöte? Eller börja med en frukost med nyrostat kaffe, hembakt bröd och avsluta med en lunch.

Vi kan skräddarsy event efter era önskemål. För dem som önskar övernatta i samband med konferensen har vi även 12 ljusa, trevliga rum med bekväma sängar.

Pris exkl moms: 300 kr per person. För lunchbuffe tillkommer 250 kr per person

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller vill ha information om paketlösningar.

Fest

Fira i våra ljusa festlokaler! Lokalen för upp till 60 sittande gäster är perfekt för jubileer, högtidsdagar och bröllop eller sammankomster som exempelvis föreningsmöten.

Vi erbjuder catering och hjälper er att anpassa menyn efter era önskemål. Då vi saknar rättighet att servera alkoholhaltiga drycker kan dessa medtas av gästen själv.

Festlokalen kan hyras under vår, höst och vinter.

Vänligen kontakta oss för mer information.

Instagram

Nyrostat kaffe

På gårdshotellet älskar vi gott kaffe - därför rostar vi vårt eget! Det är ett ljusrostat kaffe, utan den beska smak som annars är vanlig. Vi använder bönor av hög kvalitet och rostar med en Probatrost 5kg – allt för att ge en smakupplevelse utöver det vanliga.

Slå dig ned och blicka ut över den spektakulära, fågelrika omgivningen medan du njuter av kaffearomen!